Aquest mes hi ha hagut una presentació molt especial de
la mà del Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) han
creat una petita guia de les fruites i hortalisses de temporada hivern -
primavera. Tot i que una fruita i hortalissa s’ubica principalment en una
estació pot arribar a allargar-se en la temporada.
Per això, aquí en aquesta guia ens ofereixen totes les
pautes i coneixements dels principals productes què podem gaudir entre l’hivern
i mitjans de primavera, els seus principals orígens i els moments òptims per al
seu consum.
Cal recordar-vos que segons la OMS (Organització Mundial
de la Salud) se’ns recomana consumir cinc racions entre fruita i verdura al dia.
Els productes que destaquen en aquesta guia són: Calçots,
Carxofes, Escaroles, Fonoll, Pèsols, Faves, Porros, Bolets de Primavera,
Espàrrecs, Mandarines, Taronges, Llimones, Aranges, Alvocat de Màlaga, Maduixes,
Kiwi del nord d’Espanya i Nespra. De temporada, Millor!
Podeu seguir aquesta guia en el següent enllaç català, castellà.