El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca,
Alimentació i Medi Natural (DAAM), Josep Maria Pelegrí, acompanyat del
conseller delegat de PRODECA i director general de l’ Institut Català de la
Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, i del president de l’Associació Vinícola
Catalana, Miquel A. Torres,va presidir ahir Dilluns 9 de Desembre al Palau de
Pedralbes l’acte de lliurament dels premis CARTAVI 2013.
Els Premis CARTAVI se celebren un any més amb el
principal objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a
dia una tasca en defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de
les onze denominacions d’origen catalanes.
Els guardonats d’enguany han estat:
BARCELONA CIUTAT
Menú de més de 35 Euros:
Roca
Moo
Menú entre 15 i 35 Euros:
La
Taverna del Clínic
Menú fins a 15 Euros:
Tapas
24
PROVÍNCIA DE BARCELONA
Menú de més de 35 Euros:
Casa
Nostra (Corbera de Llobregat)
Menú entre 15 i 35 Euros:
La
Terrassa del Museu (Terrassa)
Menú fins a 15 Euros:
La
Taverna del Vinseum (Vilafranca del Penedès)
PROVÍNCIA DE GIRONA
Menú de més de 35 Euros: Casamar (Llafranc)
Menú entre 15 i 35 Euros:
Mas Romeu (Lloret de Mar)
Menú fins a 15 Euros: Maca Beu (Palamós)
PROVÍNCIA DE LLEIDA
Menú de més de 35 Euros:
Lo
Ponts (Ponts)
Menú entre 15 i 35 Euros:
Els
Fogons de la Carme (Garrigues)
PROVÍNCIA DE TARRAGONA
Menú de més de 35 Euros:
Celler
de l'Àspic (Falset)
Menú entre 15 i 35 Euros:
Piró
(Gratallops)
Menú fins a 15 Euros:
El
Cobert (Montbrió del Camp)
El premi especial CARTAVI 2013 ha recaigut en
el periodista Ramon Francàs, per la seva important trajectòria periodística, on
destaquen els seus articles i reportatges sobre els vins i els cellers de la
nostra terra.
CARTAVI està organitzat per l’Associació Vinícola
Catalana amb el suport de l’INCAVI i la col·laboració de l’Associació Catalana
de Sumillers i FIVIN, així com de les onze denominacions d’origen catalanes.