Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dissabte, 15 de març del 2014

PREMIS RPM RACING DE LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA 2014

Ahir Divendres 14 de Març del 2014 va tenir lloc al Gallery Hotel  la cerimònia de lliurament de Premis RPM RACING que tenen com a objectiu reconèixer la tasca duta a terme en els seus respectius àmbits de diverses entitats, personalitats ó clubs esportius vinculats amb la cursa barcelonina i és la manera en la que la ZURICH MARATÓ DE BARCELONA reconeix públicament la feina realitzada.

Enguany els guardonats han estat:
En la categoria de PREMI RPM RACING A LA COOPERACIÓ INSTITUCIONAL, creat amb l´ objectiu d’agrair el suport ofert envers la cursa des d’una institució, ha recaigut en la DIPUTACIÓ DE BARCELONA i ha recollit el premi, en nom seu, el Coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, el Sr. Daniel Lara.

En la categoria de PREMI RPM RACING A LA COOPERACIÓ D’ENTITAT COL·LABORADORA, que pretén agrair la tasca desinteressada envers la ZURICH MARATÓ DE BARCELONA per part d’alguna entitat ó associació, ha recaigut en el CLUB NATACIÓ CATALUNYA i ha recollit el premi, en nom seu, el Sr. Lluis Domínguez, Integrant de la Secció d’Atletisme del Club.

Pel que fa al PREMI ZURICH MARATÓ DE BARCELONA A LA IMPLICACIÓ PERSONAL, que premia la feina realitzada al llarg dels anys, per part d’alguna persona a títol individual, per la cursa barcelonina, el premi ha estat atorgat a la Sra. MYRNA MATES.

Finalment, el PREMI RPM RACING AL MÈRIT ESPORTIU, que reconeix la trajectòria professional d’un esportista català que hagi destacat pels seus èxits esportius internacionalment, ha estat concedit a l’atleta MARÍA VASCO.


Per tancar l’acte el Sr. Jaume Alguersuari, President de RPM RACING, ha destacat que aquesta gran marató de Barcelona és la conseqüència de I + D, ó el que és el mateix, de la combinació del binomi IL·LUSIÓ + DETERMINACIÓ i aquest binomi és el que ha fet possible que sigui la 4ª marató d’Europa.