Avui Dilluns 22 de Setembre ha estat inaugurada a Fira
Gran Vía de Barcelona la 3ª edició de la SEAFOOD EXPO SOUTHERN EUROPE que
enguany compta amb la presència de companyies procedents de 25 països que es
trobaran amb compradors clau revalidant el saló, d´aquesta manera, el seu lideratge indiscutible a la franja del Mediterrani.
El saló tornarà a reunir totes les categories de peix i
marisc, ja sigui fresc, congelat, en conserva, fumat, salat, processat o
envasat, així com maquinària i equipament per al seu procés i elaboració.
Aprofitant la presència al saló de les companyies líders
a nivell internacional i de les persones més rellevants del sector, SEAFOOD
EXPO SOUTHERN EUROPE promourà el debat sobre els temes de més actualitat en
l´àmbit pesquer internacional.
Així mateix, xefs de la talla de Dani García, Isma
Prados, Isaac Loya i Diego Gallegos seran els encarregats de dur a terme els
showcookings del saló.
Al costat d´aquestes sessions culinàries SEAFOOD EXPO
SOUTHERN EUROPE programarà tot un seguit de classes magistral son destacats
professionals del sector ensenyaran als visitants a proveir, seleccionar,
manipular i preparar espècies especifiques de peix i marisc.
Chef Isaac Loya |
Bonitol amb salsa ponzu |
Moll amb escates de patata |
Chef Hung Fai |