La gran festa popular de la gastronomia i l’alimentació
torna a Barcelona per satisfer els amants de la bona cuina. Barcelona Degusta
arriba a la seva 5ª edició, del 24 al 27 de setembre, amb nous continguts i un
clar objectiu: apropar l’univers gastronòmic a tots els públics aficionats a
l’alimentació de qualitat. La coincidència amb La Mercè garanteix l’èxit de
l’esdeveniment.
El festival gastronòmic popular que es celebra a Fira
Barcelona – recinte Montjuïc ofereix un programa d’activitats pensat per tots
els que gaudeixen de la gastronomia i els seus millors ingredients. Classes
magistrals amb 10 estrelles Michelin, tallers, tasts, degustacions, contes,
cinema i molts altres atractius completen un saló en el que provar, degustar i
comprar la millor producció alimentària. La seva coincidència amb La Mercè, la
Festa Major de Barcelona, contribuirà a potenciar el paper de la ciutat com a
capital gastronòmica a nivell internacional.
La cervesa de producció artesanal està de moda i el
Barcelona Degusta en serà una mostra. La fira ha arribat a un acord amb els
responsables del Barcelona Beer Festival per la celebració del Degusta Beer
Festival, que es materialitzarà amb la instal·lació d’una gran barra de
cerveses artesanals de tot el món, amb especial protagonisme de les varietats
autòctones amb més acceptació popular.
La 5ª edició de Barcelona Degusta suma a la seva oferta
expositiva BCN&CAKE, la coneguda fira de pastisseria i rebosteria creativa,
una de les cites més importants del sud d’Europa. Els organitzadors dels dos
esdeveniments, Alimentaria Exhibitions i Sr. y Sra. Cake, han arribat a un
acord de col·laboració que potenciarà l’oferta en exposicions de xocolates,
pastissos, dolços i rebosteria, i oferirà tot tipus d’activitats i tallers pels
més llaminers.
Barcelona Degusta mostrarà les últimes novetats i
tendències de la gastronomia. Els quasi 200 expositors que participaran a la
fira mostraran i donaran a provar des de productes amb denominació d’origen
fins a reinterpretacions de receptes clàssiques, passant per productes
ecològics d’alta qualitat.
Els gofres amb forma de piruleta, el sushi català i les
olives farcides de vermut són només alguns dels productes novedosos que es
podran veure, provar i comprar a la 5ª edició de Barcelona Degusta.
|
Carles Gaig amb el plat de Canelons de festa |
|
Carles Abellán amb els guisats de Barcelona |
|
Carme Ruscalleda en el Showcooking Degusta |
|
David Pallàs en el Showcooking Degusta |
|
Gelat de sardina amb couscous i tomaquet del Baix Llobregat |
|
Food Trucks |
|
Paella d'espelta i verdures del Vallés Oriental |