Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 13 de setembre del 2018

7ª EDICIÓ D’HOTELS AMB DO



El Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Institut Català del Vi (INCAVI) han presentat la setena edició d’Hotels amb DO. Setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona. Entre el 17 i 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de la ciutat ofereixen tastos de vins amb denominació d’origen catalana en els seus espais més íntims i inspiradors.

Gràcies a aquesta iniciativa es podran tastar vins i caves de les dotze denominacions d’origen catalanes, amb consells pràctics aportats per acreditats sommeliers i productors, que guiaran les 42 sessions de tast programades. Enguany, a més i com a novetat, els participants podran tastar els vins dels Premis Vinari i de la Guia de Vins de Catalunya o la Riedel Experience. L’experiència, que compta amb el suport de l’Escola Superior d’Hoteleria de Barcelona (ESHOB), Riedel i Time Out Barcelona, té un cost de 15 euros i inclou el tast d’un total de sis vins. Per acabar d’arrodonir l’experiència, alguns hotels han dissenyat Sopars amb DO, que presenten menús especials i exclusius per gaudir dels tastos. Les reserves es poden fer al web mesqhotels.cat.

Igualment, tots els participants en un tast seran obsequiats amb una invitació per la 38º Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc del 21 al 24 de setembre al passeig del Port Olímpic. La mostra acollirà una setantena de cellers de les dotze DO catalanes en un espai diàfan de cinc mil metres quadrats.

Els 21 hotels de Barcelona que participaran en aquesta proposta són:

- 1898 - Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton - Almanac Barcelona - Barcelona Catedral - Barcelona Princess - Catalonia Barcelona Plaza - Catalonia Eixample 1864 - El Palace - Fairmont Rey Juan Carlos I - Grand Hotel Central Barcelona - Hotel Neri Relais & Châteaux - Le Méridien Barcelona - Mandarin Oriental, Barcelona - Miramar Barcelona - NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón - OD Barcelona - Ohla Barcelona - Ohla Eixample - Pullman Barcelona Skipper - SOFIA - Yurbban Passage Hotel & Spa