Steak tartar amb Emental, Carles Gaig |
Arriba la 9a edició de la fira Mercat de Mercats, del 19
al 21 d'octubre a l’Avinguda de la Catedral on s’omplirà de gastronomia i
productes de mercats. Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més
consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i
de proximitat.Com a novetat comptarà amb la presència dels mercats no
alimentaris de la ciutat: el Mercat dels Encants - Fira de Bellcaire, els
Encants de Sant Antoni i el Dominical de Sant Antoni.
Es podrà gaudir d'una zona de degustació on paradistes i
restauradors prepararan les millors tapes que mai us haguéssiu pogut imaginar.
També com cada any, diferents comerciants provinents dels mercats de la ciutat
traslladaran les seves parades a la fira perquè en coneguem els seus productes.
Amb un horari ininterromput des de les 11:00h fins a les
22:00h, menys diumenge que acabarà a les 21:00h, per tal de permetre que els
visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.
A més de les activitats gastronòmiques hi haurà també
temps per a les activitats lúdiques i, també hi podreu trobar l'espai familiar on
els infants de 0 a 6 anys podran gaudir de diverses activitats i conèixer el
programa educatiu dels Mercats de Barcelona.
Cuina Emmentaler AOP amb Carles Gaig |