Torna “De Temporada, Millor” amb una nova Guia Receptari
Març Juny, on hi podem veure tota la informació sobre les fruites d’aquesta
temporada i propostes primaverals de la xef Carme Ruscalleda.
Des de l’any 2014, des del Gremi s’insisteix en el
compromís en la promoció del producte de temporada i les seves bondats amb
campanyes que inclouen l’edició de receptaris i degustacions populars a mercats
municipals. Donar a conèixer a la ciutadania quins són els productes
característics i genuïns de cada estació, tant en fruites com en hortalisses, i
com obtenir el millor d’aquests productes, un cop a casa, ha estat i continua
sent un dels eixos del compromís de l’AGEM amb la ciutadania.
Març- Juny. Són uns mesos extraordinàriament rics en
hortalisses, gràcies a les darreres hortalisses de l’hivern que s’allarguen fins
a la primavera – com els festius calçots i les carxofes! – i els propis
vegetals del despertar de la primavera: faves, pèsols, espàrrecs, rossinyols i
molt, molt més.
La guia, a més, et descobrirà alguns aspectes de la
fruites que podeu trobar al mercat en aquests mesos, que potser et sorprendran
(saps que són els “micacos”? o bé, que si menges els nabius en la seva
temporada natural, no tenen gens ni mica d’acidesa …)
Compta a més amb una convidada d’excepció, la xef Carme Ruscalleda, reconeguda mundialment, mostrant-nos una recopilació de 6 receptes amb calçots i carxofes, pèsols i faves originals de la gran xef catalana, així com consells per aprofitar bé les hortalisses d’hivern.
Podeu veure la guia aqui