Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 13 de juliol del 2016

EL 080 BARCELONA FASHION ES POSA "EN RUTA" PER CATALUNYA


El Costa Brava Fashion Weekend (CBFW), que se celebrarà del 5 al 7 d’agost a Calonge, és el primer dels esdeveniments que comptarà amb el “segell” 080 Barcelona Fashion. Així ho ha anunciat aquest vespre el director del 080, Miquel Rodríguez, acompanyat de la directora del CBFW, Clara Esteve, en l’acte de presentació que s’ha celebrat a la Fàbrica Moritz.

Rodríguez ha expressat la voluntat d’estendre la marca 080 i donar continuïtat a l’activitat del certamen al llarg de l’any, a través del suport a iniciatives i esdeveniments de promoció de la moda que ja s’estan duent a terme arreu del territori. Aquest línia d’actuació del 080, s’orienta específicament a impulsar l’emprenedoria en el sector moda-disseny a tot Catalunya i potenciar el futur del talent.

Així, la 3a edició del Costa Brava Fashion Weekend comptarà amb aquest “endorsement” del 080, esdevenint el primer satèl·lit de la passarel·la catalana. En el marc d’aquesta col·laboració, el recent guanyador del Premi Nacional 080 al Disseny Emergent, Pablo Puig, dissenyador la firma Blame Label, inaugurarà la passarel·la del CBFW, el proper 5 d’agost.