Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 12 de juliol del 2016

QUINZENA EDICIÓ FESTIVAL ACÚSTICA


Avui s’ha presentat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm tota la programació de la quinzena edició del festival Acústica, consolidat com un dels festivals de pop rock més importants de Catalunya i que es realitzarà a Figueres de l’1 al 4 de setembre on es podran veure més de 40 actuacions distribuïdes en 5 escenaris al voltant del museu Dalí.

Els músics participants en l’espectacle commemoratiu ‘Acústica 15 anys. La banda sonora del nostre país’ seran: Sopa de Cabra, Lluís Gavaldà, Albert Pla, Els Catarres, David Carabén, Joan Dausà, Dolo Beltran, Quimi Portet, Elefantes, Mazoni, Sanjosex i Ernest Crusats. L’espectacle compta amb la direcció musical de Josep Thió i el productor Valen Nieto, i tindrà lloc el divendres 2 de setembre a l’escenari de la Rambla del festival, a Figueres.

El festival comptarà enguany amb la participació dels següents artistes Macaco, Muchachito Bombo Infierno, Roger Mas, Kiko Veneno, Adrià Puntí, Sidonie, Oques Grasses, Aspencat, Obeses, Animal, Joan Serrat, Est Oest, Pantaleó i Doctor Prats i el veterà Marky Ramone, únic membre del mític grup Ramones.


Paral·lelament, també se celebrarà l’Acustiqueta que arriba a la seva cinquena edició, amb una programació molt familiar. Albert Pla i Tortell Poltrona, Lluís Gavaldà acompanyant els Trau, SP3, l’Orquestra Di-Versiones, Macedònia, i Heavy per Xics en seran els protagonistes.