Fòrum Gastronòmic i Hostelco han sumat esforços un cop
més per tornar a celebrar la Barcelona Hosting Week amb una oferta completa i
transversal que s’ha posicionat com una de les més rellevants en el sector de
la indústria culinària i del foodservice internacional.
El congrés enogastronòmic de referència, que es celebra
del 23 al 26 d’octubre al recinte Gran Via de Fira Barcelona, gaudirà un cop
més de la presència de reconeguts xefs i especialistes del sector.
El Fòrum comptarà amb 7 espais d’activitats a més d’una
gran fira que el converteix en més gran, més fort i amb més projecció que mai
amb més de 80 activitats i més de 100 ponents esdevenint l’aparador ideal de
les novetats del sector.
Al Fòrum hi ha representada tota la cadena de valor del
sector foodservice (fabricants, distribuïdors, restauradors, etc.).
L’espai firal del Fòrum Gastronòmic s’omplirà amb
prestigioses marques d’alimentació i distribució i amb espais temàtics dedicats
al dolç o al vi i la cocteleria així com també amb nombrosos petits productors
La fira és visitada pels millors cuiners del panorama
actual, sempre interessats a conèixer les novetats del sector. Alguns dels
participants d’enguany seran Jordi Cruz (Àbac), Paco Pérez (Miramar), Carme
Ruscalleda (Sant Pau), Nandu Jubany (Can Jubany), Ricard Camarena (Ricard
Camarena Restaurant), Josean Alija (Nerua), Víctor Quintillà (Lluerna), Jordi
Vilà (Alkimia), Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch (Disfrutar),
Sergio i Javier Torres (Dos cielos), o el tailandès Gaggan Anand, entre
d’altres. El Fòrum també comptarà amb el col·lectiu Coruña Cociña.
L’univers dolç serà el gran protagonista d’enguany convertint-se
en l’eix vertebrador del programa d’activitats. Hi participaran pastissers,
cuiners de postres, xocolaters, gelaters, etc., amb sessions dels grans mestres
de la pastisseria i la cuina de postres i esdevenint un punt de trobada entre
els professionals del sector.
|
Sergio & Javier Torres |
|
Essència i estètica de germans Torres |
|
Toni Cruells (D.O. Vic) |
|
Papada de porc Ral amb sipietes.Toni Cruells |
|
Nandu Juvany |
|
Gaggan Anand |
|
Vicent Guimerà ( L'antic Molí), cuiner de l'any |
|
Patata
soufflé amb angules, Encaix d’anguila a la brasa amb ‘all i pebre’, Taco de llangosti
de Sant Carles de la Ràpita i Mollete de pebrot d’Alcanar amb musclos en
escabetx.Vicent Guimerà
|
|
Christian Escribà |