La II NIT DEL GOURMET CATALÀ celebrada aquest
dilluns 3 d’Octubre al Palau de Pedralbes de Barcelona, i a la que hi han
assistit elaboradors, botiguers, distribuïdors, restauradors, i institucions, ha
estat una festa del producte de qualitat, de la feina ben feta i de l’esforç de
les empreses associades per a elaborar uns productes excel·lents amb
innovacions continues.
40 membres del Clúster han presentat els seus productes a
la vegada que han donat a conèixer les propostes més gourmet dels elaboradors
associats.
L’acte ha estat presidit per la Honorable Consellera
d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, qui ha
atorgat el Premi Gourmet Català de l’Any al restaurant “El Celler de Can Roca”,
premi recollit per Joan Roca. Durant l’acte institucional celebrat als Jardins
del Palau també s’ha fet entrega del Premi al Creixement Empresarial per a la
seva innovació a EL PASTORET DE LA SEGARRA i el Premi al Creixement Empresarial
per al seu procés de internacionalització a AIGUA DE SANT ANIOL.
La trobada ha estat un marc inigualable per conèixer de
primera mà els productes d’altíssima qualitat i excel·lència que elaboren els
membres del Clúster i que conjuguen a la perfecció innovació, qualitat gourmet
i procés artesanal.
Blai Peris. Olives de collita pròpia de la Terra Alta, un plaer pels sentits. |
Liderou, qualitat per tradició “De la granja al plat”. |
El Pastoret de la Segarra. Productes làctics artesans. |
Kon
Goh. Un viatge a l’origen del cacau.
|
Alemany.
Qualitat i innovació en torrons i mel tot conservant la tradició de fabricació
artesanal.
|
Torres. Snacks gourmet des de 1969. |
Torrons Vicens. Mestres Torronaires d’Agramunt que mantenen una fórmula i un procés d’elaboració tradicional. |