Escopinya amb esferificació de vermut |
L’oferta gastronòmica del Festival Castell de Peralada
esdevé una de les millores d’enguany, degut a l’obtenció de l’estrella Michelin
per part del Castell Peralada Restaurant, que suposa un repte i una
responsabilitat per a Xavier Sagristà, Toni Gerez i l’equip, que per a aquesta
edició del Festival han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que
reinterpreta la tradició culinària de manera creativa i amb propostes
avantguardistes.
L’oferta es complementa amb el Restaurant La Parrilla, un
bufet a l’aire lliure on es pot degustar abans o després de l’espectacle les
seves especialitats amb música en directe. I enguany també com a novetat el Blue
& Rosé Festival, un espai per gaudir de les millors tapes maridades amb els
vins i caves de Perelada. I fora del recinte del castell, el Restaurant
l’Olivera, la cuina mediterrània de l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf.
Brandada de Bacallà amb melmelada |