Del 16 al 19 d’abril, el Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia
Gourmet, i les seves marques, et conviden a conèixer i a tastar els seus
productes, i les principals novetats, al seu estand del Pavelló 2 de la Fira
Alimentaria.
A l’espai del Rebost Gourmet de Catalunya s’exposen
productes de diferents elaboradors catalans de: xarcuteria, formatges, carns,
làctics, ous, olis, olives, vinagres, salses i conserves, safrà, vins, cerveses
i vermut, aigües, xocolates, galetes, mels, torrons, melmelades, fruits secs,
pastisseria, pans, productes ecològics... oferint al visitant nacional i
internacional una àmplia oferta conformant tot un rebost gourmet de Catalunya
ben complet.
A la zona de degustació ens sedueixen amb els exclusius
maridatges de Catalonia Gourmet, elaborats amb la col·laboració del CETT
(Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona), amb originals i delicioses propostes
fredes, calentes, dolces i salades maridades amb vermut, vins i cerveses de Catalonia
Gourmet.
Amb aquests nous maridatges gourmet, els visitants de la
Fira Alimentaria gaudeixen d’un meravellós viatge gourmet pel territori,
descobrint l’autèntic Rebost de Catalunya.
Teula de ratafia amb sobrasada i mel (Trias, Donum Deus, Alemany) |
Ou poché, crema de carabassa, oli i festucs torrats ( Liderou, Collde l'Alba, Paño fruits) |