El festival d’emprenedors i artesans gastronòmics de
Barcelona torna amb un nou format ampliat de tres dies: 26, 27 i 28 de maig al
Teatre Nacional de Catalunya en plena primavera per a celebrar la quinzena
edició amb la millor gastronomia local i artesanal.
L’esdeveniment, espai de reunió dels amants del bon
menjar i l’artesania de proximitat, creixerà un dia amb l'objectiu d’acostar a
més persones les propostes gastronòmiques més atractives i el millor ambient de
Barcelona.
El divendres 26 de maig al matí se celebrarà, dins del
marc del festival, la primera jornada professional d’All Those. Així, All Those
Pro, serà el lloc de trobada i intercanvi de sinergies entre restauradors i
professionals del sector gastronòmic. S'oferirà contingut exclusiu com una
xerrada sobre Consciència a la gastronomia liderada per Xavier Pellicer,
Stefano Colombo –Xemei i Bar Brutal–, i Buster Turner –Rooftop Smokehouse–, i
un tast de vins naturals amb productors de la mà de Cuvée 3000, entre altres. Desprès
obrirà les portes al migdia per a acostar al seu públic les últimes tendències
culinàries i productes vinculats a la gastronomia per a totes les persones que
vulguin gaudir de les propostes més irresistibles. Les variades opcions de
street food portaran als assistents per diferents racons del món sense sortir
dels jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Les pizzes de massa mare a
l'estil Detroit de Four Corners, els platerets de street food presentats per
Xavier Pellicer & Les Nenes, les barbacoes de The Butcher Society o les
truites fetes al moment de Los Tortillez. A més, amb la finalitat d'oferir una
millor experiència al públic, Uber Eats hi serà present amb Uber Live, un nou
servei que s’oferirà per primer cop a Barcelona i que permetrà demanar el
menjar mentre gaudeixes sota les oliveres d'una cervesa artesanal de Garage
Beer o Caravelle, proves tots els sabors de fritz-kola o el millor cafè d'especialitat
de Syra Coffee, acompanyat de les begudes vegetals d’Alpro. Tampoc faltaran els
projectes de desenes d'artesans gastronòmics: Solo Aceite amb els seus olis
d'oliva verge extra, les irresistibles cremes de fruits secs de Nat’s, els
vinagres elaborats amb plantes silvestres de Masia Still o els dolços
saludables de La Consciente.
El festival també comptarà amb la resta d'indispensables
per a vestir una taula, com la ceràmica local de Blanc Ceramics o els clàssics
ganivets Pallarès Solsona. A més, es continuarà apostant per la sostenibilitat
i l'autocura gràcies a projectes de cosmètica natural com el de Labeau Organic.
Els tallers gastronòmics seran un dels imprescindibles
d'aquesta nova edició, en els quals Sal Maldon tornarà a actuar de fil conductor
i mostrarà la versatilitat de la sal. Mellow Sheng ensenyarà com fer ferments
taiwanesos amb sabors de primavera, Bravasa ens introduirà al món dels picants
i Dates & Avocados ensenyarà tots els trucs de la pastisseria vegana, fàcil
i saludable. Com a novetat, Mango Home farà un homenatge a la cultura
mediterrània amb una proposta de tallers sostenibles enfocats en la decoració
de la taula. Amb Working in the Redwoods podràs elaborar el teu propi "tea
set" aconseguint unes peces orgàniques i delicades, i al costat de To:From
podràs dissenyar l'essència perfecta per a la teva llar en una espelma. Els més
petits també podran gaudir de tallers pensats per a acostar-los a la
gastronomia d'una forma educativa i divertida. De la mà d’Arrels i Brots
s'introduiran en l'univers de l'horticultura urbana, aprenent a plantar
maduixes, gira[1]sols i tomàquets cherry, i
amb Formatges de Suïssa que, a més d'oferir la ja clàssica degustació de
formatges als jardins, aprendran a elaborar una flor de formatge amb la mítica
“girolle”. A més de molts altres tallers gratuïts, tampoc faltarà la zona de
joc i relax per als bebès i les seves famílies, acuradament pensada i dirigida
per Mammaproof.
Com sempre el festival estarà ambientat amb la millor
selecció musical a càrrec de diferents Djs barcelonins i, atenció!, perquè se
sortejarà un viatge a Zuric per a dues persones entre tots els assistents. Com
ser l'afortunat? Assegura't de fer-te amb un dels preciosos ventalls que ha
dissenyat Hey Studio especialment per a l'ocasió. L’edició anterior va batre el
rècord d'assistència i 23.000 persones ho van comprovar: All Those Food Market
és una experiència única. No us ho podeu perdre tots cap al TNC! Divendres 26,
dissabte 27 i diumenge 28 de maig de 2023 (Les entrades anticipades es podran adquirir
mitjançant l'app de pagament Verse)