Carme Ruscalleda |
Avui Dijous 29 de setembre s’ha presentat al Palau Robert
l’esdeveniment Vi+ a càrrec del Sr. Salvador Puig, director general de l’Incavi
i el Sr. Andreu Francisco, president d’Enoturisme DO Alella tot seguit d’una
magistral conferencia titulada “El vi de la DO Alella com a producte de
proximitat “ a càrrec de Carme Ruscalleda, Xef del restaurant Carme Ruscalleda
Sant Pau.
El Vi+ és un esdeveniment amb més de vuitanta propostes de
dinamització del territori de la DO Alella per donar a conèixer i promocionar
el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques i que
es desenvoluparan al llarg del mes d’octubre a la majoria dels 23 municipis
adherits al Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella: des de
Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès i Sant Pol de Mar, al
nord.
El contingut del Vi+ combina activitats puntuals amb
d’altres de llarga durada, com ara: presentacions de vins i visites a cellers;
tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de
música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius;
rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; packs d’hotel, wellness i
vinoteràpia.