La Llotja, les jornades enogastronòmiques organitzades
per NODE Garraf, celebra la seva 3a edició. Del 18 al 30 de novembre, l’agenda
de La Llotja oferirà conferències i intercanvis d’experiències professionals al
voltant del trinomi “Producte autòcton, cuina genuïna i turisme gourmet”.
Bona part del programa vol aplegar públics d’empresa,
experts i prescriptors. Però també hi haurà un terç de la programació adreçada
a tots els públics, amb sessions de tast i divulgació de productes, visites a
obradors, cellers i espais de producció. El món de la formació professional i
l'ofici de la restauració també estaran presents a La Llotja 2019.
L'objectiu de La Llotja és la producció d’accions de
suport als productes de proximitat i la seva promoció, així com el coneixement
i la divulgació de la cultura culinària i l'impuls del turisme gourmet; tot, en
el marc d'una regió enogastronòmica excepcional, caracteritzada pel binomi de
terra i mar.
El xef Sergi de Meià i Sor Lucía Caram inauguraran el
dilluns 18 de novembre l’edició del 2019 de La Llotja. Del 21 de novembre al 5 de
desembre és podrà gaudir del Menú especial de La Llotja: Els espigalls del
Garraf i les Jornades Gastronòmiques de Cubelles.PROGRAMA