Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 1 d’octubre del 2013

INAUGURACIÓ OFICIAL DE LA NOVA SEU DEL COL•LEGI D’ECONOMISTES DE CATALUNYA.



Avui Dimarts 1 d’Octubre del 2013 ha tingut lloc la inauguració oficial de la nova seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya que es troba a la Plaça Gal·la Placídia núm.32 de Barcelona.

En primer lloc ha pres la paraula el Sr. Joan B. Casas, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, el qual ha destacat que el nou centre vol ser un espai obert de trobada i debat al servei de tota la societat.

Seguidament ha estat el torn de la Sra. Sònia Recasens, Segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, la qual ha expressat la seva total confiança en els economistes per sortir de l’actual crisi. Els economistes són, en les seves paraules, com un far que guia l’economia actual. El rigor, la professionalitat, l’excel·lència i el prestigi són els quatre trets diferencials claus d’aquest col·legi que han de fer que Barcelona esdevingui motor del país.


I per últim ha tancat l’acte el Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, tot destacant que avui en dia cal talent, coratge i compromís per superar tots els reptes i que Catalunya necessita, i molt, la feina dels seus economistes per ajudar a aixecar l’actual situació econòmica.