Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 5 de desembre del 2014

THE SHOPPING NIGHT BARCELONA 2014

Ahir va tenir lloc la cinquena edició de THE SHOPPING NIGHT BARCELONA .

El Passeig de Gràcia es va vestir de gala amb el glamour, la màgia i l’art de l’època daurada de Hollywood. Una era de grans estrelles i directors que van fer i, encara avui, fan somiar a generacions d’espectadors.

Els espais principals per a la cinquena edició de TSNB van ser nou: els vuit trams de carrer de l’entorn de Passeig de Gràcia, dedicats a diferents gèneres del cinema clàssic, i l’espai ja tradicional del Palau Robert, que va recrear els escenaris de lliuraments de premis i autèntiques desfilades plenes de moda i de glamour. Tota l’avinguda es va convertir també en un cinema a l’aire lliure amb  escenaris fixos i espectacles itinerants.


El 080 Barcelona Fashion va participar en la nova edició de The Shopping Nigt Barcelona amb una desfilada de moda catalana. Els dissenyadors Pablo Erroz, Oscar Leon, Carlota Oms Design y Rita Row  van mostrar les seves  col·leccions al Palau Robert on també va tenir lloc prèviament la presentació oficial dels films candidats als VII Premis Gaudi.