Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 4 de març del 2015

LA GRAN CITA DE L’OFF ROAD. 38è Trial Indoor de Barcelona i 16è Enduro Indoor de Barcelona



Avui dimecres 4 de març ha tingut lloc a l’Hotel Silken-Diagonal la presentació de la 38a edició del Trial Indoor de Barcelona – Campionat del Món FIM X-TRIAL i la16a edició de l’Enduro Indoor de Barcelona .

A l’acte hi ha assistit la gerent de l’Institut Barcelona Esports, Iolanda Latorre, així com també el President de RPM Racing, Jaume Alguersuari, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad,  els pilots de trial Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga, i Jeroni Fajardo i el pilot d’enduro Oriol Mena.

La 38a edició del Trial Indoor de Barcelona – Campionat del Món FIM X-TRIAL i la 16aedició de l’Enduro Indoor de Barcelona tindran lloc el proper 8 de març al Palau Sant Jordi.

Francesc Tarrès i Carles Mas, dissenyadors de la pista de Trial Indoor i Enduro Indoor, han desvelat les claus de la pista del 2015. La pista de Trial busca una disposició de les zones on els pilots podran abordar cada àrea des de diferents punts, buscant l’errada dels pilots de més nivell per equilibrar l’espectacle amb els pilots debutants, com el jove Jaime Busto i el Karlsson.

La pista d’enduro, la més llarga de totes les indoor, comptarà amb la seva zona de pedres habitual i una nova zona de llenya petita flotant , molt desestabilitzadora.

Iolanda Latorre, Gerent de l’IBE, ha destacat que “RPM Racing ha aportat feina i constància per dur a terme durant 38 anys aquest espectacle. És gent que treballa per aconseguir un somni amb rigor i intel·ligència. El proper diumenge Barcelona serà la capital mundial del motor.”

Per la seva part Jaume Alguersuari, President de RPM Racing, ha remarcat que “El que veurem diumenge és un espectacle únic que pertany a una tradició molt important. La capacitat tecnològica, començant per les marques de les motos que porten els pilots, demostra el gran patrimoni d’aquest país.”

L’Enduro Indoor celebrarà la 5a victòria del Marc Coma al Dakar amb el públic del Palau Sant Jordi que sortirà a pista amb la seva KTM, juntament amb el seu motxiller, Jordi Viladoms.

BARCELONA, TOT A PUNT PER L’ESPECTACLE !!!