Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 17 de setembre del 2015

BARCELONARX

BARCELONARX
La sala d'Actes del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha estat l'escenari aquest migdia on s'ha presentat la Barcelona FIA World Rallycross 2015, prova del Mundial de Ral·licross que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre de 2015 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es tracta d’una de les disciplines més espectaculars, amb pilots tan destacats com Petter Solberg, Ken Block o Jacques Villeneuve al comandament de cotxes amb més de 600 CV, que completen els 0-100km/h en 1,9 segons (més ràpids que un Fórmula 1).

Laia Sanz ha confirmat el seu nou repte per a aquest any: el BarcelonaRX. La pilot segueix fent grans passos en la seva carrera esportiva i, en aquesta ocasió, ha acceptat la invitació de participar en la prova del Campionat del Món FIA de Ral·licross

La Laia pujarà a un RX Lites, un cotxe de 310CV, 2.400cc, 300Nm de parell i tracció a les quatre rodes per intentar oferir el millor espectacle als milers d'assistents. Per intentar arribar el més lluny possible en la prova, la Laia realitzarà un entrenament amb el seu RX Lites la mateixa setmana del BarcelonaRX.

Amb tot això, la catalana s'enfrontarà als pilots habituals del Campionat, entre els quals destaca Kevin Hansen Jr, actual líder de la competició.

Els horaris complets del BarceonaRX es poden consultar a:
http://www.barcelonarx.com/barcelona-rx/horarios/