Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 13 de desembre del 2017

NIT DEL GOLF CATALÀ 2017


La 'Nit del Golf' 2017 va reconèixer als campions de les competicions oficials de la FCG al 2017 a l'hotel NH Collection Barcelona Tower.Una gala a la que van acudir més de 300 persones i en la que es van viure moments especialment emotius.

El lliurament dels premis als campions dels tornejos oficials de la FCG així com els premis especials, va comptar amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Cataluna (UFEC), Gerard Esteva.

La Federació va voler homenatjar Johan Cruyff, pel seu amor al golf que sempre va professar després de la seva carrera futbolística i d'entrenador. En reconeixement a la seva tasca de promoció del golf, el president de la la FCG, Ramon Nogué, va fer lliurament a la seva filla, Susila Cruyff, de la Medalla d'Or de la FCG, rebent una tancada ovació de tots els assistents.

Després del moment més emotiu de la nit, el vicepresident de la FCG, Alejandro Andreu, va presentar les novetats competitives de la FCG de cara al 2018 i va comptar amb la col·laboració de l'actor i ambaixador del Programa 'Golf a les Escoles', Jordi Ríos.

Va arribar el moment culminant amb el lliurament de premis de les dues competicions bandera de la FCG, el Pentagonal i l'Hexagonal 2017, que presentaran novetats importants de cara a la nova temporada.


Sens dubte, una bonica manera de posar punt i final a la temporada golfística del 2017, a l'espera d'un nou any, molt especial, ja que suposarà el cinquantenari de la FCG.