Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 30 de gener del 2018

080 BARCELONA FASHION ARRENCA LA SEVA 21ª EDICIÓ AMB LA DESFILADA DE ZE GARCÍA


Ze García ha estat l’encarregat d’obrir la 21ª edició de la 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau amb una “singular desfilada” per presentar la seva col·lecció “Millennial Couture”. Darrera de l’atelier de Ze García, situat a Barcelona, trobem el jove dissenyador José María García González, que va fundar la seva firma per recuperar la manera de treballar dels modistes de principis de segle XX, quan la moda era molt més artesanal i personalitzada. Aquest esperit de l’alta costura junt amb la seva visió d’una moda femenina d’aire clàssic, elegant i exclusiu ha fet de Ze García un dels noms revelació de la moda catalana, molt buscat per les noves celebrities sorgides de les xarxes socials. Elles seran protagonistes avui també al 080 Barcelona Fashion ja que exerciran de models d’excepció sobre la passarel·la. Així, les bloggers i influencers més importants del panorama actual com Dulceida, Laura Escanes i Jessica Goicochea mostraran els espectaculars dissenys de Ze García en una desfilada que reunirà les noves cares i veus de la indústria de la moda.

Durant aquesta setmana, presentaran les seves col·leccions al 080: Agnés Sunyer, amt, Antonio Miro; Brain&Beast; Boboli; Custo Barcelona; Elena Estaun, Escorpion Studio Barcelona; E.S. Collection; Ester Ferrando Knitwear; Jinksieminks; Jnorig; Krizia Robustella; Lebor Gabala; Little Creative Factory; LOA by Lidia Aguilera; lola Casademunt; Mans Concept Menswear; Mietis; Miquel Suay; Miriam Ponsa; Naulover; Oscarleon; Pablo Erroz; Pilar del Campo; Punto Blanco; Sweet Matitos; Torras; Txell Miras; Verbena Atelier; Wom&Now; i Ze García.


La passarel·la catalana acollirà al Recinte Modernista de Sant Pau les propostes d’un total de 32 dissenyadors i marques de moda des d’avui i fins aquest divendres 2 de febrer.

Dulceida


Marta Lozano

Michelle Salas


Laura Escanes

Jessica Goicochea