Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 20 de març del 2018

CUINA MEDITERRÀNIA AL COR DE L’EMPORDÀ

Escopinya amb esferificació de vermut

L’oferta gastronòmica del Festival Castell de Peralada esdevé una de les millores d’enguany, degut a l’obtenció de l’estrella Michelin per part del Castell Peralada Restaurant, que suposa un repte i una responsabilitat per a Xavier Sagristà, Toni Gerez i l’equip, que per a aquesta edició del Festival han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de manera creativa i amb propostes avantguardistes.

L’oferta es complementa amb el Restaurant La Parrilla, un bufet a l’aire lliure on es pot degustar abans o després de l’espectacle les seves especialitats amb música en directe. I enguany també com a novetat el Blue & Rosé Festival, un espai per gaudir de les millors tapes maridades amb els vins i caves de Perelada. I fora del recinte del castell, el Restaurant l’Olivera, la cuina mediterrània de l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf.

Brandada de Bacallà amb melmelada