Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 19 de desembre del 2018

ELS MAJORISTES DE MERCABARNA DE PEIX I MARISC, FRUITA I HORTALISSA DISTRIBUIRÁN PROP DE 90000 TONES DE PRODUCTE AQUESTES FESTES



Avui s’ha donat a conèixer les previsions de venda de productes frescos per aquestes festes Nadalenques de la ma dels gremis majoristes de Mercabarna. Productes tots ells especials per trobar a taula una Bona Cuina plena d’alegria.

En el cas del Mercat Central del Peix, s'espera que es distribueixin 6.100 tones de producte, mentre que des del Mercat Central de Fruites i Hortalisses el volum de comercialització se situarà per sobre de les 83.000 tones.

Entre els productes de peix i marisc que més prefereix la gent, predominen les ostres, el rap, l'orada, el llobarro salvatge, el llamàntol i el bou de mar, entre altres. Quant a les fruites i hortalisses destaquen els productes de temporada, que cada cop són més valorats pels consumidors, i els gourmet. Els més rellevants són les pinyes, el raïm, els fruits vermells i, com a novetat, els tomàquets cherry de diferents varietats( la gran tendència d’aquestes festes), els brots i les flors comestibles, la patata violeta i la bufet.

Per garantir la màxima frescor, el proveïment i la varietat dels productes , el mercat obrirà els dies 24 i 31 de desembre.

Ja es porten diferents edicions amb aquesta iniciativa dels gremis majoristes per arribar als mercats municipals de Barcelona i la seva àrea metropolitana i a les peixateries de Catalunya. La base d'un bon àpat, a casa i al restaurant, són uns productes de primera de qualitat. Els majoristes de Peix i Marisc, i Fruita i Hortalissa de Mercabarna us suggereixen com triar, conservar i cuinar els productes frescos més típics de les festes i els de temporada mitjançant 30.000 targetons que s'estan repartint, en els quals es donen consells als consumidors per triar, conservar i cuinar alguns dels aliments clàssics del Nadal.