Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 12 de desembre del 2013

Inauguració de l’exposició "Premi Internacional Catalunya. 25 anys"



                El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha inaugurat l’exposició "Premi Internacional Catalunya. 25 anys".  L’acte, presentat pel director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, ha comptat amb les intervencions del conseller Homs; del president  delegat del Premi Internacional Catalunya, Xavier Rubert de Ventós, i de la comissària de l’exposició, Teresa Sala. També hi han assistit el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.

 La dotació del Premi Internacional Catalunya és de 80.000 euros i una escultura d'un artista català; fins ara, han estat les obres 'La Mediterrània', d'Eduard Arranz-Bravo; 'Quatre barres', d'Alfredo Sánchez; 'Llum', d'Alberto Peral, i des del 2005, 'La clau i la lletra', d'Antoni Tàpies.


 La mostra al Jardí del Palau Robert inclou imatges i cartes dels guardonats com també documents del jurat i  es podrà visitar del 13 de desembre al 23 de febrer.