Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 17 de desembre del 2013

NIT DEL GOLF CATALÀ 2013



El Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona ha acollit aquest dimarts, 17 de desembre, la tradicional ' Nit del Golf ' català on els campions de les diferents competicions, organitzades per la Federació Catalana de Golf al llarg del 2013, han rebut el reconeixement de tot el golf català.

Presidit pel Secretari General de l'Esport, el Sr. Ivan Tibau i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Sr. David Moner, amb el president de la Federació Catalana de Golf, el Sr. Albert Duran, la gala ha guardonat a més de 100 jugadors amateurs que han triomfat en les diferents competicions i també hi ha hagut un reconeixement especial als professionals catalans que enguany han aconseguit victòries en els diferents circuits professionals.

Entre els guardonats, destaca especialment Mireia Prat, que després de la seva exitosa campanya al LET Access Tour, amb dos triomfs, ha aconseguit la targeta per disputar el Ladies European Tour la pròxima temporada.

Un altre dels guardonats ha estat el gironí Jordi García Pinto, guanyador de l'Open de Kenya, pertanyent al Challenge Tour, on ha brillat especialment aquesta temporada.

Entre els premis individuals amateurs, destacar als campions de Catalunya Individual, Jorge Rubio i Carolina González, que han rebut la Medalla de la UFEC, i també el reconeixement als jugadors catalans, guanyadors del Campionat d'Espanya per a Majors de 35 anys, el campionat d'Espanya Aleví i el Dobles Mixte.

També ha hagut un reconeixement per als joves jugadors catalans que es troben residint als Estats Units i que també han aconseguit victòries amb les seves respectives universitats com Camilla Hedberg, Emilio Cuartero - que va aconseguir també el títol de Campió d'Espanya Absolut Individual- o les catalanes Cristina Felip o Anna Arrese.