Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 26 de setembre del 2014

EXPOHOGAR TARDOR 2014



Del 26 al 29 de setembre, torna Expohogar Tardor al recinte de Montjuïc amb les darreres tendències en objectes de decoració que marcaran la propera temporada. Entren amb força el verd britànic com a nou aliat per crear ambients vintage tan a la moda; el negre en petit mobiliari i miralls; els objectes amb missatges i les lletres que parlen de les habitacions; els detalls daurats que preparen el Nadal i l'estil natural -amb la fusta com a protagonista- que trasllada el costat salvatge del bosc al saló de casa.

Pel que fa a les tendències en complements de moda, tornen les bosses de ma grans i amb nanses; els estampats més ètnics, animals i coloristes inunden els complements; mentre els collars, polseres i anells llueixen enormes, liquidant el minimalisme.

Amb la participació de 150 expositors, el saló de Fira de Barcelona presenta als professionals del sector més de 30.000 novetats en articles de decoració, bijuteria, regal, complements de moda, marroquineria i viatge, artesania, papereria i flor seca i artificial. Una estesa oferta amb la qual assortir els aparadors, trobar proveïdors i  veure les tendències de la temporada.

Els expositors d'Expohogar aposten per la qualitat i el disseny a preus ajustats com a forma de diferenciació, aportant objectes que responen als gustos, expectatives i butxaques de diferents perfils de consumidor.


A més del comercial, un altre dels valors afegits del saló són les seves activitats i tallers oberts al visitant que permeten aprendre tècniques de decoració floral, aparadorisme i empaquetat de regal.