Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 14 de novembre del 2014

BARCELONA ACOLLIRÀ LES SUPERCOPES D'EUROPA MASCULINA I FEMENINA DE WATERPOLO


Avui divendres ha tingut lloc la presentació de les Supercopes d'Europa masculina i femenina de waterpolo a l’Antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona. A l’acte hi han assistit el secretari general de l'Esport de la generalitat, Ivan Tibau, Enric Bertran president de la Federació Catalana de Natació i Pere Robert vicepresident de la Real Federació Espanyola de Natació. Tots ells han realitzat una breu intervenció en la que han destacat la gran importància que té un esdeveniment com aquest per la ciutat de Barcelona.

Hi han hagut dos petites taules rodones formades per Miquel Torres, president del Club Natació Sabadell, acompanyat de l’entrenador Nani Guiu i la capitana de l’equip Olga Domenech i per altra part Julian Garcia, president del Club Natació Atlètic Barceloneta, acompanyat de l’entrenador Chus Martín Lozano i Daniel López el seu capità.

La piscina Sant Jordi de Barcelona serà la seu de les dues Supercopes d'Europa de waterpolo, la masculina i la femenina. La LEN ha concedit l'organització dels dos partits a la RFEN en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació. L'organisme Europeu ha tingut en consideració el fet que els dos equips campions d'Europa siguin el C.N.Atlètic Barceloneta i el C.N.Sabadell i ha valorat molt positivament el fet que per primera vegada es puguin jugar els dos partits el mateix dia i convertir la jornada en la gran festa del waterpolo de clubs europeus. 

 El rival del C.N.Atlètic Barceloneta serà el Volgograd rus i el de les noies del C.N.Sabadell serà l'Olympiakos.

Les finals es jugaran el divendres 21 de Novembre i les entrades es van esgotar el mateix dia que es van posar a la venda. Les dues finals es disputaran a la piscina Sant Jordi de Barcelona.