Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 12 de novembre del 2014

III GALA DE LES ESTRELLES DEL FUTBOL CATALÀ


Ahir Dimarts va tenir lloc a l´Antiga Fàbrica Estrella Damm la III Gala de les Estrelles del Futbol Català que organitza la Federació Catalana de Futbol i que té com a objectiu premiar els millors jugadors, tècnics i àrbitres tant de futbol 11 com de futbol sala.

A l'acte hi han assistit nombroses personalitats del món de l'esport català, entre les quals cal destacar els presidents del Barça, Josep Maria Bartomeu, i de l'Espanyol, Joan Collet.

Sergio García ha estat guardonat com a millor jugador de la temporada passada en el futbol català i Carles Puyol ha estat distingit amb el premi de la  trajectòria professional. Els altres premiats han estat Sergi Samper, del Barça, amb el premi a la projecció, Albert Ferrer, com a millor entrenador, la blaugrana Marta Corredera com la millor jugadora, Xavier Estrada Fernández com a millor àrbitre i Jonathan Soriano com a màxim golejador català de la temporada passada.

En futbol sala, Dani Salgado del Marfil Santa Coloma  ha estat proclamat el millor jugador, Xavier Passarius ha estat distingit amb el premi al millor entrenador i Berta Velasco, del Gironella amb el guardó a la millor jugadora.


El premi al millor gol de la temporada ha estat per a Nils Puchades de la Muntanyesa.