Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 25 de novembre del 2015

LA RAMBLA DE BARCELONA ESTRENA UN NOU ENLLUMENAT


Avui dimecres 25 de Novembre l’Associació d’Amics de la Rambla ha presentat un nou enllumenat nadalenc innovador a la ciutat de Barcelona

Durant la presentació Joan Oliveras, President d’Amics de La Rambla ha estat acompanyat de Benedetta Tagliabue, de l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT, qui han estat els encarregats del disseny de l’enllumenat de la Rambla, que consta de 40 arcs que dibuixen els rostres dels ciutadans, comerciants i turistes.

La novetat d’enguany serà la utilització de materials reflectants que il·luminaran La Rambla tant de dia com de nit amb un mínim consum energètic. Un projecte , que a més de comptar amb el sistema d’il·luminació nocturn, integra panells hologràfics reflectants, una alternativa més sostenible i experimental amb efectes tant diürns com nocturns.

Com cada any l’Associació d’Amics de la Rambla ha assumit el compromís d’il·luminar La Rambla per potenciar la seva imatge durant les festes de Nadal, que enguany es mantindran enceses fins el dia 6 de gener del 2016.