Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

diumenge, 23 d’octubre del 2016

FÒRUM GASTRONÒMIC MÉS DOLÇ QUE MAI


Fòrum Gastronòmic i Hostelco han sumat esforços un cop més per tornar a celebrar la Barcelona Hosting Week amb una oferta completa i transversal que s’ha posicionat com una de les més rellevants en el sector de la indústria culinària i del foodservice internacional.

El congrés enogastronòmic de referència, que es celebra del 23 al 26 d’octubre al recinte Gran Via de Fira Barcelona, gaudirà un cop més de la presència de reconeguts xefs i especialistes del sector.

El Fòrum comptarà amb 7 espais d’activitats a més d’una gran fira que el converteix en més gran, més fort i amb més projecció que mai amb més de 80 activitats i més de 100 ponents esdevenint l’aparador ideal de les novetats del sector.

Al Fòrum hi ha representada tota la cadena de valor del sector foodservice (fabricants, distribuïdors, restauradors, etc.).

L’espai firal del Fòrum Gastronòmic s’omplirà amb prestigioses marques d’alimentació i distribució i amb espais temàtics dedicats al dolç o al vi i la cocteleria així com també amb nombrosos petits productors

La fira és visitada pels millors cuiners del panorama actual, sempre interessats a conèixer les novetats del sector. Alguns dels participants d’enguany seran Jordi Cruz (Àbac), Paco Pérez (Miramar), Carme Ruscalleda (Sant Pau), Nandu Jubany (Can Jubany), Ricard Camarena (Ricard Camarena Restaurant), Josean Alija (Nerua), Víctor Quintillà (Lluerna), Jordi Vilà (Alkimia), Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch (Disfrutar), Sergio i Javier Torres (Dos cielos), o el tailandès Gaggan Anand, entre d’altres. El Fòrum també comptarà amb el col·lectiu Coruña Cociña.

L’univers dolç serà el gran protagonista d’enguany convertint-se en l’eix vertebrador del programa d’activitats. Hi participaran pastissers, cuiners de postres, xocolaters, gelaters, etc., amb sessions dels grans mestres de la pastisseria i la cuina de postres i esdevenint un punt de trobada entre els professionals del sector.

Sergio & Javier Torres

Essència i estètica de germans Torres

Toni Cruells (D.O. Vic)

Papada de porc Ral amb sipietes.Toni Cruells

Nandu Juvany

Gaggan Anand

Vicent Guimerà ( L'antic Molí), cuiner de l'any

Patata soufflé amb angules, Encaix d’anguila a la brasa amb ‘all i pebre’, Taco de llangosti de Sant Carles de la Ràpita i Mollete de pebrot d’Alcanar amb musclos en escabetx.Vicent Guimerà

Christian Escribà