Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 20 de desembre del 2016

20ª FESTA DE L’ESPORT CATALÀ


Avui dimarts 20 de desembre ha tingut lloc la 20a Festa de l’Esport Català 2016 al Museu Marítim de Barcelona, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Diari Sport.

El piragüista Saúl Craviotto, guanyador de dues medalles als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, i la nedadora, Mireia Belmonte, qui també es va fer amb dues medalles als darrers Jocs Olímpics, han estat escollits com a millors esportistes del 2016.

Els Premis al Millor i la Millor Esportista Paralímpic/a han recaigut sobre el ciclista amb discapacitat visual Ignasi Àvila i l’atleta amb discapacitat visual Elena Congost.

Pel que fa al Premi al Millor Entrenador o Entrenadora de l’any ha anat a parar a l’entrenador del FC Barcelona d’handbol, Xavi Pascual.

El Premi al Millor Equip ha estat per al CN Mataró de waterpolo femení.

A Elisabeth Maragall del Junior FC de Sant Cugat se li ha atorgat el Premi Llegendari com a reconeixement a la seva gran trajectòria dins l’hoquei herba.

Pel que fa al Premi Esperit Esportiu, aquest ha estat per a l’històric de la marxa espanyola, Josep Marin.

Per últim, el premi a la Millor Gestió Federativa recau en la Federació Catalana de Rem pel seu gran treball envers l’alt rendiment esportiu.

Les entitats esportives centenàries que han rebut un reconeixement en el transcurs de la Festa de l’Esport Català són: Club Natació Sabadell, Associació Esportiva Monistrolenca, Futbol Club Cardedeu, Sant Cugat Esport Futbol Club, Club Esportiu Navàs, Club Futbol Balaguer, Club Esportiu Puig-Reig, Centre d’Esports Llinars, Unió Esportiva Guissona, Centre d’Esports Esparreguera, Club Futbol Cardona.