Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 19 de gener del 2017

LES NOVES PROPOSTES DE LA 080 BARCELONA FASHION AL TNC


La 19ª edició de la passarel·la catalana està apunt d’engegar  i se celebrarà del 30 de gener al 3 de febrer al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Seguint les darreres tendències del mercat, el certamen català de moda introdueix el “see now-buy now”, amb el qual es permet comprar la roba vista sobre la passarel·la, sense haver d’esperar els tradicionals sis mesos entre temporada i temporada. La firma de moda infantil Boboli, les marques de moda Custo Barcelona, TCN i Escorpion i el dissenyador convidat aquesta edició, ZE Garcia, desfilaran amb col·leccions “in time” amb les propostes per a la primavera-estiu 2017.


La resta de firmes i dissenyadors catalans que presentaran en el marc de la passarel·la del 080 les seves col·leccions per a la tardor-hivern 2017-18 són:  Aldomartins, Anel Yaos, Antonio Miro, Aubergin, Blame, Brain & Beast, CND by Cóndor, Daniel Rosa, ES Collection, Josep Abril, Justicia Ruano, Krizia Robustella, Lebor Gabala, Little Creative Factory, LOA by Lidia Aguilera, Lola Casademunt, Miquel Suay, Miriam Ponsa, Naulover, Oscarleon, Pablo Erroz, Pilar del Campo, Punto Blanco, Torras, Txell Miras, VM La Sibèria, Wom & Now i Yerse.