Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 17 de juliol del 2017

AMICS PER SEMPRE VOLUNTARIS PER SEMPRE


Avui s’ha presentat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm “Amics per sempre” una producció de TV3, Lastor Media i Som Batabat, amb producció associada d’Impulsa Film i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Comitè Olímpic Internacional, el CECAAC i Damm.

“Amics per sempre” és “la història de la transformació d’un barri i d’unes persones, però, per damunt d’això, és una història d’amistat i de segones oportunitats”. A més dels actors Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i Zoe Stein, en els papers principals, completen el repartiment Lluís Villanueva, Pol López, Boris Ruiz, Abraham Levy, Marta Bayarri i Ernesto Collado.

La pel·lícula, que s’ha rodat entre Barcelona, Calella i Lleida, s’estrenarà el pròxim 24 de juliol, just un dia abans del 25è aniversari dels Jocs, en una programació que TV3 dedicarà a aquesta efemèride.

Abans de l'emissió d'aquesta pel·lícula, la televisió pública mostrarà el documental 'Amics per sempre' sobre el treball i mobilització dels voluntaris que hi havia darrere: 35.000 per als Olímpics i 15.000 per als Paralímpics.