Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 26 de juliol del 2017

MENJA´T VILANOVA


Del 20 de juliol al 6 d’agost, l’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, Menja‘t Vilanova, presenta la campanya Arriba la Festa Major: és temps de gall i Gamba de Vilanova.

En un món apressat i on volem estar sempre a l'última, aquests dies de finals de juliol i agost apostem per revisar els clàssics, mantenir les tradicions i gaudir-les amb intensitat.

És per això que Menja't Vilanova vol estar al costat de la Festa Major i ho fa amb un clàssic revisitat: un mar i muntanya tradicional portat al nostre terreny amb el Gall de corral i la Gamba de Vilanova.

La seva aportació a la festa és gastronòmica, com no podia ser d'altra manera, però vol anar més enllà, perquè aspirem a que aquests dos grans productes (el gall i la gamba) puguin ser el centre i l'excusa per trobar-se amb la família o els amics en algun dels grans àpats de Festa Major.

Tots els professionals dels restaurants que formen part de Menja’t Vilanova (Càtering Caserco, Genito, La Cucanya, Ceferino, Rincón de Llaverías, El Dinou, Genil, La Pepa Jaleo, El Local i Il Forno) estan compromesos a fer servir la seva experiència i coneixements per oferir un plat de Festa Major que vol fomentar la cuina de proximitat i de qualitat de Vilanova i la Geltrú.

El plat de Gall i Gamba de Vilanova estarà disponible del 20 de juliol al 6 d’agost als restaurants de Menja’t Vilanova. Aquesta és una oportunitat única per assaborir el gall de corral i la gamba vermella de Vilanova, que simbolitzen dos dels millors productes i més representatius de la sínia i de la mar.

Entre els restaurants que participen a la promoció Menja’t Vilanova podríem destacar el Restaurant El Dinou de la Xef Núria Lucas, un restaurant Km0, on la cuina està lligada al territori amb productes de proximitat i la cuina de mercat així com una carta pensada per retrobar els gustos de tota la vida i un celler per acompanyar aquesta cuina amb vins de Catalunya.

Els productes i els seus productors són els que donen sentit als seus plats. La feina de la cuina és seleccionar els millors productes segons la temporada i tractar-los amb cura i respecte perquè, un cop al plat, puguem assaborir els gustos de tota la vida.

El restaurant El Dinou és a la casa on va néixer el poeta Manel de Cabanyes, a la Plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú.

Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Museu Romàntic Can Papiol
Saló de ball Museu Romàntic Can Papiol

Gall del Penedès rostit amb gamba de Vilanova

Xef Núria Lucas

Interior Restaurant El Dinou