Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 14 de setembre del 2018

38A EDICIÓ LA MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA AL MOLL DE LA MARINA



La Mostra de Vins i Caves de Catalunya arriba aquest any a la seva 38a edició amb una selecció molt completa i variada que permetrà gaudir dels vins i caves dels 55 cellers que hi participen. Aquest any la Mostra, organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), arriba amb dues novetats remarcables.

La cita torna a coincidir, com feia tradicionalment, amb la celebració de les festes de la Mercè dels dies 21 al 24 de setembre, i ho farà en un nou emplaçament a través d’un muntatge de 1.600 m2 en el moll de la Marina, que connecta amb el Passeig del Port Olímpic i se situa entre la Torre Mapfre i la torre que allotja l’Hotel Arts.

La Mostra, una cita gastronòmica ja tradicional entre els barcelonins, completa la seva oferta de vins amb el tast de productes de proximitat. Així, es pot gaudir del maridatge de diferents vins i caves amb productes com ara embotits, formatges, postres i coques dolces i salades. A més, la col·laboració entre l’organització de la Mostra i Turisme de Catalunya permetrà que els visitants coneguin l’oferta enoturística del nostre país.