Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 6 de setembre del 2018

PROGRAMACIÓ TEPORADA 2018-19 DEL GRUP FOCUS



Avui Focus ens ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta de tot un conjunt de propostes d’altíssima qualitat, actors de renom, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles i més de 200 artistes formaran part de les programacions del Teatre Romea, el Teatre Goya, La Villarroel i Onyric Teatre Condal.

Ha estat presentat pel president de Focus, Daniel Martínez de Obregón, i posteriorment ha comptat amb les intervencions dels directors artístics dels respectius teatres del grup: Jordi González (en representació de Carles Canut i que ha presentat la programació del Teatre Romea), Josep Maria Pou (Teatre Goya), Tania Brenlle (La Villarroel) i Daniel Anglès (ONYRIC Teatre Condal).

La programació d’aquesta temporada serà la següent:

Teatre GOYA: podrem veure espectacles com ESCAPE ROOM - L’ÚLTIM ACTE (amb Nina i Francesc Orella), TODAS LAS NOCHES DE UN DÍA, amb Ana Torrent i Carmelo Gómez, SHIRLEY VALENTINE, un espectacle dirigit per Miquel Gorriz sobre la vida d’una mestressa de casa interpretada per Mercè Aránega que decideix fer un canvi inesperat.

Teatre ROMEA: E.V.A - L’OMISSIÓ DE LA FAMÍLIA COLEMAN, FEDERICO - EL DESGUACE DE LAS MUSAS,La Zaranda protagonitzada per Gabino Diego - SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS amb José Sacristán - LA PARTIDA D’ESCACS - CASA DE NINES, Segona part.

La VILLARROEL: LA CALAVERA DE CONNEMARA – OTHELLO - L’HABITACIÓ DEL COSTAT - LA DANSA DE LA VENJANÇA - LA ZANJA - LES NOIES DE MOSSBANK ROAD.
Per altra banda el cicle l’Off de La Villarroel proposa quatre propostes: EL DECLIVE - A.K.A. (Also Known As) – ABANS - IF (L’ÚLTIM DESIG)

ONYRIC Teatre Condal: FUN HOME - 24 HORES DE LA VIDA D’UNA DONA - 25 IL.LUSIONS. MAG LARI - LES DAMES DEL PERPETU SOCORS
Concerts al ONYRIC: KERRY ELLIS - LYDIA FAIRÉN - ÀNTEROS. CANÇONS D’UN FINAL - NIGEL PLANER. HEY TIUS! MOLA! - BROADWAY A CAPELLA.