Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 13 de novembre del 2019

TORNA LA LLOTJA! QUINZE DIES PER TASTAR EL PENEDÈS I EL GARRAF



La Llotja, les jornades enogastronòmiques organitzades per NODE Garraf, celebra la seva 3a edició. Del 18 al 30 de novembre, l’agenda de La Llotja oferirà conferències i intercanvis d’experiències professionals al voltant del trinomi “Producte autòcton, cuina genuïna i turisme gourmet”.

Bona part del programa vol aplegar públics d’empresa, experts i prescriptors. Però també hi haurà un terç de la programació adreçada a tots els públics, amb sessions de tast i divulgació de productes, visites a obradors, cellers i espais de producció. El món de la formació professional i l'ofici de la restauració també estaran presents a La Llotja 2019.

L'objectiu de La Llotja és la producció d’accions de suport als productes de proximitat i la seva promoció, així com el coneixement i la divulgació de la cultura culinària i l'impuls del turisme gourmet; tot, en el marc d'una regió enogastronòmica excepcional, caracteritzada pel binomi de terra i mar.

El xef Sergi de Meià i Sor Lucía Caram inauguraran el dilluns 18 de novembre l’edició del 2019 de La Llotja. Del 21 de novembre al 5 de desembre és podrà gaudir del Menú especial de La Llotja: Els espigalls del Garraf i les Jornades Gastronòmiques de Cubelles.PROGRAMA