Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 14 de novembre del 2019

TORNA L’ESPERAT #CAVASOUND: CAVA,MÚSICA EN DIRECTE I UN AMBIENT ÚNIC




#CavaSound celebra la seva un dècima edició el pròxim 21 de novembre a Barcelona. Aquesta consolidada trobada d’estil afterwork està pensada per apropar el Cava als adults més joves, on el Cava i la música en directe son els protagonistes d’aquesta acció fomentada pel Consell Regulador del Cava.

Així, el #CavaSound torna a escena replet de novetats, seguint l’essència d’edicions anteriors, com per exemple la seva ubicació inèdita, emblemàtica i sorpresa fins el mateix dia de l’acte.

Aquest any, l’hem gaudit en tres cites diferents, començant per Barcelona el 10 d’octubre, seguida de Madrid el 24 i tornem a Barcelona el pròxim 21 de novembre.

Cada vetllada acull al voltant de 250 convidats, amb la finalitat de divulgar les particularitats, qualitats i versatilitat del CAVA entre els consumidors més joves.

Després de l’èxit aclaparador d’edicions anteriors, el #CavaSound torna amb més força que mai. De les 19.30H a les 22.30h, els assistents podran gaudir d’un ampli ventall de Caves, acompanyats per un refrigeri gourmet, la música en viu d’un grup emergent, sortejos i moltes novetats que es rebel·laran durant la jornada.

A causa de la gran participació en edicions anteriors, per assistir-hi els interessats han d’enviar un email a cavasound@crcava.es indicant l’edat, el nom i cognoms de tots els assistents. Això els permetrà participar al sorteig de les entrades per participar en una de les trobades més flamants del món del vi.