Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 10 de desembre del 2019

L’ESPAI VINS&CO CATALONIA GOURMET S’HA PREPARAT PER OFERIR LA GASTRONOMIA GOURMET D’AQUESTES FESTES NADALENQUES



L’Espai de vins i productes gourmet a Barcelona, Vins&Co, situat al carrer Aribau 177 ha preparat tot un seguit de productes especials per aquestes festes nadalenques, on habitualment si podia trobar vins i caves catalans de selectes produccions i, un gran assortiment de productes gourmets catalans (galetes, xocolates, embotits, formatges, torrons,…), gràcies a un acord signat amb el Cluster Catalonia Gourmet.

No hi falta un bon assessorament als visitants a triar el vi d’acord amb l’objectiu que tingui (per regalar, per crear el seu propi celler, per a un sopar formal, un menjar amb amics, un vermut d’estiu,…).

Sobretot ara més que mai, podeu trobar tota mena de productes especials que surten totalment del dia a dia, tant si esta pensat de degustar un mateix o per regalar, podeu fer que la gent quedi veritablement sorpresa de totes aquestes novetats i curiositats nadalenques.

Fins i tot podeu dissenyar el vostre propi lot amb els productes escollits totalment fets a mida o be triar entre els que ja us tenen preparats.

Hem pogut comprovar l’alta qualitat i la innovació d’alguns productes gourmet dels següents socis dins les diferent categories de salats i dolços: ESPIGA BLANCA amb les seves delícies de pa, PATATES TORRES amb les seves novetats: barretes de mongetes i pèsols amb sabor a llima i pebre + els snacks de remolatxa, xirivia i moniato + els altres snacks d’espirals de llentia amb mel + els sticks de quinoa amb llavors de chía, BETARA amb els seus formatges selectes de vaca, cabra i ovella, SALGOT amb la seva àmplia gamma d’embotits, BENFUMAT amb les seves anxoves excel·lents, LEO BOECK amb les seves salsitxes en format cocktail, TORRONS VICENS amb les últimes novetats com són, el torró de tiramisú i el torró de cervesa INEDIT DAMM (col·lecció del xef Albert Adrià Natura) i el torró picant (BRUTAL) elaborat pel cuiner Marc Ribas. CAN BECH presentant el packaging edició limitada de Nadal dels seus maridatges d’autor per a formatges JUST FOR CHEESE, GALETES TRIAS amb la seva caixa de galetes selectes. MI&CU GOURMET amb les Marlones de Praliné i els bombons d’ametlla de Te Negre i Te Vermell (Gamma TeaTime). PASTORET presentant les seves edicions de Nadal de la Crema Ecològica de Trufa i Bombons, i la del Torró Tou, entre altres.

Si tot això ho podem maridar  amb els vins de JEAN LEON, el món sensorial pot ser el que es diu avui dia a instagram TOP

I, com a convidat especial, des del Clúster Gourmet de Catalunya vam voler que els propietaris de BOIRA EXPERIENCE presentessin els seus caramels sense sucre de Boira, tota una nova sensació gustativa.

Aquests dies tan especials no podeu deixar de visitar-la.