Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 30 de març del 2022

ALIMENTARIA 2022 PRESENTA LES NOVES OFERTES DEL SECTOR

 


La plataforma líder per a la indústria alimentària, el foodservice, la restauració i l'equipament hostaler torna al recinte Gran Via de Fira Barcelona del 4 al 7 d'abril de 2022. Prop de 3.000 empreses acudeixen a una edició molt esperada d’Alimentaria i Hostelco per a presentar la seva major oferta i contribuir a incentivar el negoci i la reactivació de sectors estratègics per a l'economia espanyola.400 firmes seran internacionals, procedents de 52 països i ocuparan uns 15.000 m² de superfície expositiva.

Carnis, lactis, productes foodservice, aperitius i dolços, conserves, aliments ecològics i funcionals, i productes de la dieta mediterrània per part d'Alimentària; i equips, maquinària i accessoris per a l'hostaleria, cafè, pastisseria, fleca, pizza i gelateria; parament; i articles d'interiorisme i decoració, per part d'Hostelco, (el Saló Internacional de l'Equipament i Maquinària per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats), són els sectors productius que componen l'oferta d'ambdós salons.

La innovació, la gastronomia i la gestió vinculada a la sostenibilitat i la responsabilitat social definiran el programa d'activitats d'ambdós salons, que combinarà els seus continguts clàssics amb experiències i coneixements sorgits en l'entorn empresarial després de la pandèmia.

A Alimentaria, The Alimentaria Hub serà l'àgora sobre les tendències i el futur de l'alimentació on més de 200 experts protagonitzaran congressos, ponències i fast talks que se centraran en innovació; sostenibilitat; digitalització; nous hàbits en retail; nutrició, salut i segments en auge, com la proteïna alternativa o el producte halal.

Entre les novetats de The Alimentaria Hub hi ha l'espai Digital Food Arena, que reunirà a vuit startups cridades a revolucionar el sector alimentari, escollides en un programa (Food Hospitality Startup Revolution) impulsat per Alimentaria & Hostelco en el qual han participat empreses emergents de l'àrea foodtech.

Una de les activitats estrella serà The Experience Live Gastronomy by Alimentaria & Hostelco que disposarà de sis espais on es desenvoluparan showcookings, tallers, ponències, presentacions i centrarà el seu programa en la sostenibilitat. Una trentena de cuiners que sumen més de 35 estrelles Michelin participaran en aquest espai per a mostrar les seves creacions més genuïnes i avantguardistes, en un intent d'equilibrar tradició i sostenibilitat i amb el màxim respecte per les matèries primeres de qualitat i proximitat. Elena Arzak (Arzak ***), Oriol Castro y Eduard Xatruch (Disfrutar **), Fina Puigdevall (Les Cols **), Mario Sandoval (Coque **), Raül Balam (Moments **), Alberto Feruz, (Bonamb** ), Hideki Matsuhisa (Koy Shunka *), Macarena de Castro (Maca de Castro *), Nandu Jubany (Can Jubany *), Begoña Rodrigo (La Salita *), Albert Raurich (Dos palillos *), Pepe Solla (Casa Solla *) i Marcos Morán (Casa Gerardo *) són només alguns dels grans noms que conformen el programa.