Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 11 de març del 2022

MARÇ JUNY TE UNA NOVA GUIA RECEPTARI DELS MAJORISTES DE FRUITES I HORTALISSES DE MERCABARNA (AGEM)

 


Torna “De Temporada, Millor” amb una nova Guia Receptari Març Juny, on hi podem veure tota la informació sobre les fruites d’aquesta temporada i propostes primaverals de la xef Carme Ruscalleda.

Des de l’any 2014, des del Gremi s’insisteix en el compromís en la promoció del producte de temporada i les seves bondats amb campanyes que inclouen l’edició de receptaris i degustacions populars a mercats municipals. Donar a conèixer a la ciutadania quins són els productes característics i genuïns de cada estació, tant en fruites com en hortalisses, i com obtenir el millor d’aquests productes, un cop a casa, ha estat i continua sent un dels eixos del compromís de l’AGEM amb la ciutadania.

Març- Juny. Són uns mesos extraordinàriament rics en hortalisses, gràcies a les darreres hortalisses de l’hivern que s’allarguen fins a la primavera – com els festius calçots i les carxofes! – i els propis vegetals del despertar de la primavera: faves, pèsols, espàrrecs, rossinyols i molt, molt més.

La guia, a més, et descobrirà alguns aspectes de la fruites que podeu trobar al mercat en aquests mesos, que potser et sorprendran (saps que són els “micacos”? o bé, que si menges els nabius en la seva temporada natural, no tenen gens ni mica d’acidesa …)

Compta a més amb una convidada d’excepció, la xef Carme Ruscalleda, reconeguda mundialment, mostrant-nos una recopilació de 6 receptes amb calçots i carxofes, pèsols i faves originals de la gran xef catalana, així com consells per aprofitar bé les hortalisses d’hivern.

Podeu veure la guia aqui