Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 29 de setembre del 2022

LA REIAL ENS MOU, UN NOU CICLE CULTURAL A LA PLAÇA REIAL

 

L’Associació d’Amics i comerciants de la Plaça Reial de Barcelona ha presentat  avui davant el restaurant Ocaña el nou programa La Reial ens mou!!, un cicle d’activitats que anirem gaudint al llarg del mes d’Octubre i que tenen com a finalitat promocionar un del enclavaments amb més història de la ciutat des d’un punt de vista cultural, cívic i comercial.

El dia 1 d’octubre començarà amb dues de les seves activitats més emblemàtiques, el Vira Ioga i La Plaça Dibuixa i també hi haurà un taller de dibuix per infants i famílies realitzant un vistós mural.

Dissabte 8 serà el torn de la Festa Gallega, organitzat pel centre Galego, tallers, demostracions de Pandereteiras i Muñeiras, seguit d’un grup de Gaiteiros. Com a fi de festa el grup vigués CALDO ens oferirà una proposta de melodies tradicionals gallegues.

Diumenge 9 d’Octubre les famílies podran divertir-se amb La Citta Infinita, un joc constructiu amb materials reciclats

Diumenge 23 tindrà lloc una nova proposta lúdica, Prohibit no tocar, cubs de grans dimensions per teixir, nuar, estirar, conectar, entrar, sortir.

Divendres 28 per la tarda tindrà lloc pels infants un Taller de Reciclatge amb Drap Art amb motius de tardor i castanyada, en acabar es podrà gaudir d’una xocolatada preparada per la gent Dit i Fet.

L’escola de música del districte ha preparat dos concerts el Raval’s Band el dia 22 i l’Orquestra Xamfrà i la Brass band el 25 d’octubre.

No hi faltarà un cicle de concerts en veu femenina anomenat Veus de Dones.

Faneka amb el seu so folk que podrem sentir el 13 d’Octubre, el dia 15 a l’hora del vermut participarà Flamenco Metropolitan.

Dijous 20, Les Anxovetes ompliran la plaça d’havaneres, per altra banda Les Femmes du feu ens acompanyaran amb el seu jazz. Per finalitzar el cicle, hi haurà un especial de salsa cubana a càrrec de Telva Rojas Quarteto.ç

La programació de La reial Ens Mou es podrà gaudir alhora de visitat l’ofrena gastronòmica d’oci de la Plaça Reial, un del espais més emblemàtics i amb més historia de la ciutat.