Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 17 de gener del 2014

TROBADA D’ART URBÀ “ÚS BARCELONA”

ÚS BARCELONA


El tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana ha presentat avui Divendres 17 de Gener al Grand Hotel Central la trobada d´art urbà ÚS BARCELONA que tindrà lloc als Encants Vells de la ciutat el proper 1 de Febrer.

Aquesta celebració pretén ser una de les cites ineludibles per als amants de l’art urbà a la nostra ciutat, i té com a objectiu principal , fer difusió d’aquesta tendència artística i recuperar l’espai d’avantguarda que mereix. Amb aquest propòsit es farà una exhibició en viu, aprofitant un espai en transformació de la ciutat comtal, com és la plaça de les Glòries, que cobrarà nou sentit.

ÚS BARCELONA serà un punt de trobada d’uns 50 dels millors artistes urbans actuals, tant estrangers com locals.

Serà un esdeveniment obert a la ciutadania, de lliure accés, i en el qual la participació activa de la gent serà un punt fort.

En definitiva, un esdeveniment de ciutat, de gran format, que serà un punt d’inflexió en la reivindicació de la necessitat dels barcelonins i barcelonines de tornar a gaudir de l’art en els seus carrers.