Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 2 de juny del 2014

PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA BARCELONA DESIGN WEEK 2014


Avui Dilluns 2 de Juny ha tingut lloc al Disseny Hub Barcelona la presentació oficial de la BARCELONA DESIGN WEEK 2014 amb la presencia del Sr. Jaume Ciurana, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, el Sr. Pau Herrera, President del BCD, la Sra. Nani Marquina, Presidenta del FAD i el Sr. Alon Bar, Ambaixador d´Israel.

Del 2 al 14 de juny torna la Barcelona Design Week, la cita anual emmarcada en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria organitzada per BCD.

Sota l'eslògan el 'Disseny és aquí!, la BDW 2014 aprofundirà en el disseny, l'emprenedoria, la innovació i la creativitat amb un ampli programa d'activitats que inclouen circuits de disseny, exposicions, el Design Services Market, una conferència a càrrec d'un reconegut ponent internacional, el Fòrum d'Inversió de les Indústries Creatives amb emprenedors, així com tallers, presentacions i activitats de networking.

La Barcelona Design Week, organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, és un esdeveniment internacional que es dirigeix a empreses, dissenyadors, emprenedors i altres agents de l'àmbit empresarial, la innovació i les indústries creatives.

Des de l'any 2006 aquesta plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències entorn al món del disseny atrau anualment a empreses i conferenciants de prestigi internacional.

En les seves vuit edicions la Barcelona Design Week ha comptat amb més de 200 ponents de renom internacional i amb prop de 15.000 participants que han pogut aprendre, compartir i debatre sobre diverses temàtiques que marquen l'agenda actual del sector disseny i la innovació, com ara la Gestió del Disseny, l'experiència de l'usuari, l'Ecodisseny, la Co-creació i el Co-disseny, el Disseny i la Innovació Social o el Mobile Design, entre molts altres.

Un dels majors atractius de la Barcelona Design Week 2014 és la participació especial d'Israel com a país convidat, una gran oportunitat per mostrar el potencial creatiu i innovador d'aquest país, i de facilitar sinèrgies i oportunitats de negoci amb professionals i empreses de Barcelona.

La BDW 2014 inclourà un complet programa d'activitats sota la iniciativa 'País Convidat: Israel', organitzada en col·laboració amb el Design Museum Holon i l'Ambaixada d'Israel a Espanya. 'País Convidat: Israel' tindrà l'emprenedoria creativa i la innovació com a temes clau, dos àmbits estratègics tant per Israel com per a Barcelona.


Cal destacar que la Barcelona Design Week 2014 inaugurarà la quarta edició del Barcelona Design Festival, un gran esdeveniment impulsat per BCD, el FAD i l'Ajuntament de Barcelona, que pretén situar Barcelona com a capital internacional del disseny.