Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 4 de febrer del 2020

LA GENERALITAT LLIURA TRIBUT PÒSTUM AL DISSENYADOR ANDRÉS SARDÁ, EN EL MARC DEL 080 BARCELONA FASHION


La secretària general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip, el marc de la present edició del 080 Barcelona Fashion, ha lliurat el tribut d’homenatge de la Generalitat a mans de Núria Sardá, acompanyats de més d’un centenar de persones, entre amics, familiars, i professionals del sector a la Sala Domènech i Muntaner del Recinte Modernista de Sant Pau, per recordar la figura del dissenyador català Andrés Sardá, recentment desaparegut.

Marta Felip, ha destacat “des de punt de vista professional, la seva importància com a creador, però també com a innovador, com a expert. El seu domini de la tècnica, li va permetre desenvolupar plenament la seva faceta creativa, tot exaltant la seva visió empresarial, oberta, que el va fer sortir al món, internacionalitzar-se i crear riquesa”

La model Judit Mascó, que ha participat en l’homenatge, ha mencionat el vessant més humà del dissenyador català, explicant que “personalment, em va recolzar molt”. Mascó ha recordat que “va ser un avançat a la seva època, un innovador, que empoderava la dona, perquè portant les seves peces ens feia sentir fortes”.
L’homenatge del 080 Barcelona Fashion a la figura i al llegat del creador català es completa amb una exposició que recull les seves peces més icòniques, seleccionades per la seva filla. Aquesta mostra es pot visitar al llarg del certamen (del 3 al 6 de febrer) a l’Open Àrea del 080.