Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 5 de febrer del 2014

37è TRIAL INDOOR DE BARCELONA i 15è ENDURO INDOOR DE BARCELONA


Avui Dimecres 5 de Febrer del 2014 ha tingut lloc a l´hotel Silken Diagonal de la Ciutat Comtal la presentació oficial del 37è Trial Indoor de Barcelona i del 15è Enduro Indoor de Barcelona.

El 9 de febrer se celebraran al Palau Sant Jordi aquestes proves puntuables per al Campionat del Món FIM de X-Trial i el Campionat del Món FIM de SuperEnduro.

El Trial Indoor de Barcelona i l’ Enduro Indoor de Barcelona són dues de les proves més emblemàtiques de RPM Racing en el sector off road.

La 37ª edició del Trial Indoor de Barcelona serà la tercera prova del mundial i comptarà amb la participació de 8 pilots. Toni Bou (Montesa Honda) lidera el campionat 2014 amb 13 punts d’ avantatge per davant d’Albert Cabestany (Sherco). El cartell es completa amb la presència del 4 vegades campió del món de Trial Indoor, Adam Raga (Gas Gas), Jeroni Fajardo (Beta) , Takahisa Fujinami (Montesa Honda) i de James Dabill (Beta).

Entre les novetats, a més a més del format de competició, que admet 4 pilots a la Final, destaca el debut del pilot de Vigo Jorge Casales (Gas Gas), de 19 anys d’ edat. És l’actual guanyador de la Copa del Món Junior de Trial. També hi haurà el pilot gal·lès Loris Goubian.

L’ Enduro Indoor de Barcelona celebra 15 edicions, és la cinquena prova puntuable del Campionat del Món FIM De SuperEnduro, i té un rei indiscutible, el polonès Taddy Blazusiak (KTM), que s’ ha imposat en 7 ocasions.

El barceloní Dani Gibert (Gas Gas) va fer un molt bon paper a l’inici de temporada. No faltarà a la cita el campió del món d’ Enduro Iván Cervantes i el pilot català Dani Oliveras, acabat d’aterrar del Rally Dakar, on ha debutat amb nota, en el seu debut amb Gas Gas, i Melcior Faja, que forma part de l’equip Extrem de la marca gironina.

Entre els destacats nacionals també hi haurà el jove madrileny Mario Román, actualment 4art en el mundial Júnior. Precisament Cervantes va ser el mentor d’aquest jove, i aquesta serà la primera vegada que comparteixin pista en l’ Indoor de Barcelona.

L’ espectacle de l’ enduro comptarà amb una competició en la categoria Junior, i el Desafío Solo Moto Off Road, una tercera edició que tanca amb rècord d’inscripcions per als corredors amateurs de l’ enduro (32), i que comptarà amb la peculiaritat de veure a un membre de la saga Tarrés en competició. Es tracta de Pol Tarrés, fill de Francesc Tarrés, i nebot del cinc vegades campió del món Jordi Tarrés.