Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 4 de febrer del 2014

65 ANIVERSARI DE L’IMMOBILIÀRIA AMAT


La prestigiosa immobiliària AMAT, fundada el 1948 per en Joan Amat, ha celebrat avui Dimarts 4 de Febrer a La Pedrera el  seu 65 aniversari.

L’acte ha començat amb la benvinguda a tots els assistents per part de les Sres. Joana e Immaculada Amat.

Posteriorment s’ha dut a terme un diàleg entre 3 economistes i 3 empresaris, magistralment moderat pel reconegut periodista Antoni Bassas, que han debatut sobre la previsió de l’economia per a aquest 2014.

Així mateix, tots els presents han pogut gaudir d’un recital de poesia del poeta en Joan Margarit, Premi Nacional de Literatura de la Generalitat de Catalunya en el 2008.

El M. Hble. Sr. Artur  Mas, President de la Generalitat de Catalunya, ha volgut recolzar aquesta immobiliària catalana en el seu 65 aniversari tot destacant que aquesta empresa és un clar exemple d’esforç, treball i constància i ha volgut subratllar que són un referent, un exemple a seguir i un mirall en el que d’altres empreses s’han de reflectir.


IMMOBILIARIA AMAT, 65 anys dedicats a una professió que estimen, amb una clara tendència a la millora i al creixement, 65 anys de manteniment de valors i de voluntat de progrés i d´innovació.