Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 30 d’abril del 2014

20 ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ ARED


La FUNDACIÓ ARED que treballa per aconseguir la integració social i laboral de persones, principalment dones, en situació d´exclusió social ha celebrat el seu 20è aniversari en el Centre Cultural El Born de Barcelona.

En un acte, magistralment conduït per la model Judit Mascó, s´ha presentat la desfilada solidària ARED Born in Barcelona, la nova col·lecció de roba d´inspiració eivissenca per aquest estiu de SALTA CONFECCIÓ, la empresa d´inserció creada per ARED l´any 2006 amb l´objectiu d´oferir una oportunitat laboral a les persones formades en els seus cursos de confecció industrial.

SALTA CONFECCIÓ ofereix productes sostenibles de gran qualitat a preus competitius i s´adapta a les necessitats de cada client.

La Sra. Teresa Rodríguez, Presidenta de la FUNDACIÓ ARED, ha fet un emotiu parlament de repàs de la trajectòria de la Fundació durant aquests 20 anys i ha agraït molt sincerament l´ajuda i el recolzament rebuts per part de totes les empreses, institucions, voluntaris i persones anònimes que, d´una manera ó altra, han contribuït a fer possible el que és avui en dia la FUNDACIÓ ARED.

Per tancar l´acte hi ha hagut la intervenció del Sr. Jaume Lanaspa, Director de l'Obra Social de “La Caixa” i de la Sra. Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família els quals han elogiat la inestimable tasca de la Fundació i els han encoratjat a seguir treballant per oferir oportunitats a les persones que més ho necessiten.